2017. március 11., szombat

Félidőben a pályázatról

Amikor tavaly év végén kitaláltuk a pályázatunkat, nem is gondoltuk, hogy ennyi nehézségben, de főleg ennyi örömben lesz részünk.

Csak kevesen tudjátok, de a mi kis közösségünk, a Mancs a Szívhez, nem nonprofit szervezet, így nem sok lehetőségünk adódik támogatókat szerezni nemes céljainkhoz.

Azt meg talán még kevesebben tudjátok, hogy mi "csak" másodállásban tevékenykedünk az állat-asszisztált terápia berkein belül, fő állásban könyvelők és számítástechnikusok vagyunk.

Pályázatunk és ötleteink megvalósításában saját ügyfélkörünk segített. (természetesen adókímélő megoldást nyújtva számukra). Ezúton is nagyon köszönjük a támogatóknak, hogy bíztak bennünk, és remélem figyelemmel kísérik a pályázati nyertesek helyszínén készült képeinket, hisz a gyerekek öröme nélkülük nem jöhetett volna létre.

Első állomásunk Bölcske volt, ahol a helyi óvoda két csoportját látogattuk meg. 3-6 éves gyerekekkel játszottunk, beszélgettünk. Nagyon jól éreztük magunkat, még finom útravalót is kaptunk. Most is meg kell említenem, hogy a tea...........AZ BIZONY HIPER-SZUPER FINOM VOLT!


Második állomásunk helyszíne Vác volt. A Petőfi Sándor Általános Iskolába látogattunk el. Alsó tagozatos gyerkőcökkel beszélgettünk a kutyák testjeleiről,  a kóbor kutyákról, közös játékra invitáltuk őket.


Harmadik állomásunk Fótra irányított minket. Itt is óvodásoknál jártunk. Nagyon kellemesen éreztük magunkat, és nagyon köszönjük a tavaszt idéző gyönyörű virágokat!!


Fót után, újra messzi vizekre eveztünk, Tiszajenőre utaztunk, a Római Katolikus Általános Iskolába. Itt egy hatalmas tornateremben, kiváló lehetőségek mellett szórakoztattunk az alsó tagozatos diákok közül két osztályt. Köszönjük az iskola vezetőségének a finom ebédet, amivel megvendégeltek minket!


Ötödik helyszínünk Budapest II. kerületében volt, a Palotás Gábor Általános Iskolában jártunk. Az iskolában sajátos nevelési igényű, nyelvi képességeikben fejlesztésre szoruló gyerekek tanulnak.
Szuper körülmények között két vegyes korosztályú csoporttal találkoztunk. Kihasználtuk a tornaterem lehetőségeit is, így akadály pályát is építettünk a gyerekeknek, amit természetesen Borával kellett végigjárni. Nagyon köszönjük a gyönyörű rajzokat, amivel megörvendeztettetek minket.
Beszámolónk időpontjáig az utolsó helyszínünk Igal volt. Igalon enyhe- és középsúlyos fogyatékos gyermekeket nevelő iskolában jártunk. A gyerekek nagyon lelkesek voltak, minden feladatban aktívan részt vettek, ami külön öröm volt számunkra. Köszönjük a nagyon lelkes fogadtatást, a szuper kávét, a fincsi pogácsát, és Bora külön köszöni a sípolós labdákat.Pályázati nyerteseink közül még 5 helyszínre utazunk el a következő hetekben. Minden további helyszínről bejelentkezünk majd, az ott készült képeket pedig közzétesszük facebook oldalunkon.
Amennyiben az elmúlt foglalkozások képeit meg szeretnék tekinteni, kérjük kattintsanak facebook elérhetőségünkre.

Amennyiben anyagilag támogatni szeretnék foglalkozásainkat, vagy szívesen látnának minket az Önök oktatási (nevelési) intézményükben, kérem vegyék fel velünk a kapcsolatot a mancsaszivhez@gmail.com email címen, vagy a 30 9944 016-os telefonszámon.


Pályázatunk további nyerteseiről az alábbi írásban olvashat


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése