2014. november 6., csütörtök

Kutyás bemutatók


A kutyás bemutató kicsik és nagyok által közkedvelt, játékos, de egyben nagyon tanulságos foglalkozás.

Játékos, hisz a kutyák nagyon sok trükköt mutatnak be, akár egyedül, akár csoportosan. Képesek olyan dolgokat is megcsinálni, melyek nem tartoznak egy kutya általános képességei közé. Nagyon sok gyakorlással, szeretettel, pozitív megerősítéssel és természetesen nagyon sok türelemmel tanítjuk a kutyáinknak ezeket a sokszor teljesen értelmetlen bohóságokat.

Tanulságos is, hisz a bemutatók egy része az engedelmességről szól. A kutyák és gazdáik bemutatják azokat az alap engedelmességi feladatokat, mely minden jól szocializált kutya alaptudása kell, hogy legyen. Az engedelmes feladatokat csoportosan végezzük, így a kutyák tudásának bemutatása egy látványos koreográfia részévé válik.

A kutyák és gazdáik bemutatója után mindig lehetőség nyílik a közös játékra is. A programon részt vevő gyermekek és felnőttek segítségével játékos versenyeket rendezünk, mely nemcsak az embereknek, de a kutyáknak is felhőtlen kikapcsolódást nyújt.

A bemutató zárásaként mindig lehetőség van a kutyákat egyesével is megismerni. A gyermekek megsimogathatják őket, a szülők pedig beszélgethetnek a gazdákkal az állatokról, a kiképzésről, a kutyaiskoláról.
A programokon minden esetben jól szocializált, képzett kutyák vesznek részt, így bárhol és bárki előtt megállják a helyüket. Gyermekprogramok keretében, vidéki vigasságok alkalmával érdemes a programba iktatni a kutyákat is, mert különleges élményt és igazi kikapcsolódást nyújtanak mindenki számára, de ugyanolyan jó szórakozást biztosít akár egy bevásárlóközpontban is. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése