2017. szeptember 9., szombat

Kutya-gyerek kommunikációs foglalkozások támogatásaA 2017-es adóévben is lehetősége van a Vállalkozásoknak támogatni a Mancs a Szívhez Közösség állat-asszisztált terápiás tevékenységét, és egyben csökkenteni az adója alapját!

Nézzük meg, hogy az Ön jó döntése hogyan csökkenti a vállalkozás adóját és egyben hogyan okoz örömet számtalan kisgyereknek!

A kutya-gyerek kommunikációs program megvalósítására szánt támogatás összegével, a támogatott szervezett nyilatkozata (szerződés) alapján Ön hivatalosan is csökkentheti adóalapját, a program megvalósítására szánt pénzösszeg nem ablakon kidobott pénz!
(1996.évi LXXXI. törvény 3. számú melléklet A/13. pontja alapján)

Anyagi támogatásával segít, egy gyermekeknek szervezett program (kutya-gyerek kommunikációs tréning) megvalósulásában.
Az Ön segítségével térítésmentesen megyünk el az ország bármely pontjára, ahol nemzetközileg elismert végzettséggel rendelkező kutya közreműködésével örömet és tanulási lehetőséget biztosítunk kicsiknek-nagyoknak.

Az alábbi linken a tavasszal megvalósult programunk beszámolóját olvashatja:

A Mancs a Szívhez Közösség nevében Pósa Lívia – Kocsis Lívia és Bora a Magyar Televízió, valamint az Orosháza Televízió adásaiban is szerepelt.Kérjük Önöket, hogy segítsenek, hogy a program a 2017/2018-as tanévben is megvalósulhasson!

Írjon nekünk levelet a mancsaszivhez@gmail.com címre
vagy hívjon minket a 309944016-os telefonszámon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése