RólunkRólunk
Lívia és Bora


Mindenki életébe beköszönt egyszer valami váratlan, valami jó és valami más. Pósa Lívia vagyok, és ez a történet 2010-ben kezdődött, amikor az utcáról befogadtunk egy pár hónapos szőrgolyót, akit Borának neveztünk el. Ő egy keverék szuka kutya.A sok tanulás után 2012. óta rendszeresen részt veszünk a Kutyaduma Központ és a Gödöllői Kutyasport Központ keretein belül kutyás ügyességi és engedelmes bemutatókon. A bemutatók óvodákban, gyermek, ifjúsági és felnőtt szabadtéri programok keretein belül, valamint idősek és megváltozott képességű felnőttek nevelési intézményeiben kerülnek megrendezésre. Az elmúlt pár év folyamán bebizonyosodott, hogy ez valami jó és nagyszerű dolog kezdete. 2014 májusától kezdődően lehetőségünk nyílt Terápiás kutya tanfolyam, illetve Állat-asszisztált terápiás kutya vezető tanfolyam elvégzésére a Matemedik 97 Bt. szervezésében. Az általunk szervezett foglalkozások mind egészséges, mind sérült emberek számára örömet jelentenek, segítséget, fejlődést illetve akár tanulási lehetőségeket is.
 

Manapság az emberek elhidegülnek egymástól, rengeteg negatív hatás ér bennünket. Fontosnak tartjuk, hogy a mindennapok sokaságába egy kis szín, egy kis melegség kerüljön, mely beragyoghatja a napunkat.
Mi az amivel foglalkozunk? Az élet! Mert az élet szép és vidám is lehet.


Nyilván egy kutya nem fogja megváltoztatni a világot, de ha már pár ember életébe vidámságot hozhatunk, akkor már elértük a célunkat.

Vizsgák, eredmények:
- 2015. április HANIMEC Barátság Kupa terápiás kutyák versenye országos 2. helyezés
- 2014. június terápiás kutya tanfolyam elvégzése
- 2014. május terápiás kutya felvezetői tanfolyam elvégzése
- 2013. június sikeres K99-es, ügyességi 3-as szintű vizsga
- 2011. július sikeres középszintű vezethetőségi vizsga
- 2011. május sikeres alapszintű vezethetőségi vizsga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése