2017. október 18., szerda

Pályázati felhívás 2018

A Mancs a Szívhez Közösség (Gold Accountant Plus Kft) immár második alkalommal, térítésmentes kutya-gyerek kommunikációs tréning programsorozatot valósít meg 2018. tavaszán, melyhez várja együttműködő óvodák és általános iskolák jelentkezését.

A PROGRAM LEÍRÁSA

A foglalkozásokon jól szocializált, terápiás végzettséggel rendelkező kutya segítségével, játékos-interaktív foglalkozás keretén belül mutatjuk be a kutya testjeleit, életkornak megfelelően megismerkedünk megannyi érdekes és hasznos információval.
A program célja, hogy a gyerekek megismerkedjenek az állatokkal való helyes viselkedéssel. A foglalkozások alkalmával a személyes kontaktus a kutyával, sokkal maradandóbb élményt nyújt!
A kutya-gyerek kommunikációs tréning 45 perces, épületen belüli foglalkozás. Egy foglalkozáson részt vevő gyerekek száma maximum 25-30 fő.
Egy intézményben legfeljebb 2 foglalkozást tudunk megtartani, e pályázat keretein belül maximum 10 intézményt tudunk meglátogatni (20 foglalkozás). 
A foglalkozások az intézmények részére ingyenesek!!

A FOGLALKOZÁSOK MENETE:
  • néhány mondatban megismerkednek a gyerekek a kutyával, a kutyák jellegzetes „beszédével” (interaktív, játékos tanulás).
  • megbeszéljük, hogy mit tegyünk adott helyzetekben, hogyan védhetjük meg magunkat egy esetleges kutyatámadás esetén.
  • bemutatunk néhány vicces és ügyességi trükköt a kutyával, melyeket a gyerekek ki is próbálhatnak.
  • A kisebb korosztály testközelben is megismerkedik a kutyával. Ezt csoportos játékok és versenyek megrendezésével tesszük érdekesebbé.
  • Az idősebb korosztály számára érdekes és tanulságos versenyeket rendezünk, így a gyerekek az órák aktív részeseivé válnak.

PÁLYÁZÓK KÖRE:
Budapesti és vidéki intézmények, óvodai csoportok és iskolai osztályok.

A PROGRAM HELYSZÍNE:
A nyertes intézményen belüli tanterem, tornaterem vagy csoportszoba.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2017. december 24.

JELENTKEZNI ITT LEHET!!

A nyertes intézmények a megadott email címre kapnak értesítést a döntéssel kapcsolatban.

A programban való részvételhez írásos intézményvezetői hozzájárulás, valamint a résztvevő gyerekek részéről szülői beleegyező nyilatkozat szükséges.


Bővebb információt a kutya-gyerek kommunikációs órákról, fényképeket a foglalkozásokról, valamint több információt rólunk ITT talál.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése